facebook

У Харкові викрили торговця зброєю та боєприпасами із зони АТО

Свій злочинний бізнес чоловік налагодив завдяки підтриманню зв’язків з учасниками антитерористичної операції.

У Харкові поліція викрила 42-річного місцевого жителя, який організував у місті перевалочну базу для збуту зброї та боєприпасів, що надходили до нього з зони АТО. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції України.

PM24image001 

Згідно з повідомленням, операція щодо документування злочинної діяльності зловмисника тривала кілька місяців. За цей час оперативникам вдалося виявити кілька місць, де зловмисник зберігав зброю та боєприпаси. За кількома адресами в гаражах правоохоронці виявили великий збройний арсенал – автомати, пістолети, набої, гранати та міни. Зараз загальна кількість вилученого встановлюється.

Свій злочинний бізнес чоловік налагодив завдяки підтриманню зв’язків з учасниками антитерористичної операції. Наразі їх особи встановлюються.PM319image003

Факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

PM920image002

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, раніше військового, який торгував гранатами із зони АТО, затримали на Кіровоградщині.

Джерело – http://tyzhden.ua/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...