facebook

Що Росія підкинула окупантам Донбасу

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє, що на Донбасі противник продовжує обстріли позицій наших військ із застосуванням заборонених Мінськими домовленостями 120-мм мінометів, а також посилення та ротацію передових підрозділів.

boev_48

“Російським окупаційним командуванням проведено ротацію підрозділів 2 (Луганськ) та 4 (Алчевськ) окремих мотострілецьких бригад, а також 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ. На 11-12 вересня ц.р. заплановано ротацію підрозділів 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ у районі н.п.Комінтернове.
Зафіксовано чергові факти постачання озброєння та військової техніки, а також пально-мастильних матеріалів з території РФ. До залізничної станції “Довжанська Нова” (район Свердловськ) прибуло п’ять платформ з військовою технікою (два танки, дві 122-мм РСЗВ “Град”, вантажний автомобіль типу “КамАЗ”), чотири цистерни з дизельним пальним (200 тонн), дві цистерни з бензином (100 тонн)”, – пишуть представники ГУР.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...