facebook

У СКІЛЬКИ ОБІЙДЕТЬСЯ ВЕСІЛЛЯ ВОСЕНИ

Тим, хто планує відгуляти весілля восени, доведеться викласти від 50 до 150 тис. грн.. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла львів’янка Оксана Лотоцька.

“Щоб відгуляти зараз весілля, треба щонайменше 50 тисяч гривень. Це якщо робите на 15-20 гостей, – каже Оксана. – Ми витратили 125 тисяч гривень. Запросили 50 родичів, друзів, колег”.

 vesilne-plattya-800x484

Оксана побралася з Остапом Матвійчуком.

“Спочатку розраховували на 80 тисяч гривень, але вкластися було нереально, – говорить Оксана. – Подорожчали не тільки продукти. На третину зросли послуги фотографів і перукарів. Наприклад, торік мені погоджувалися зробити зачіску за 300 гривень. Тепер за менше ніж 500 ніхто не хоче братися. Фотографи, які ще торік знімали за 300 доларів, зараз хочуть 500”.

За місце у ресторані молодята платили 400 грн

“Ще 2 тисячі гривень заплатили аніматору, який займався з дітьми. Самі купували ковбасу, ікру, торти і тістечка, сік, мінералку, шампанське, вино і горілку. Майже 3 тисячі заплатили за діжки з пивом і квасом, фонтан з шоколаду і піраміду з шампанського. Багато грошей пішло на весільну сукню та обручки”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Весілля на 50 гостей обійдеться у 100 тисяч гривень. Такий розрахунок наводить Вероніка Цибульська, власниця київського весільного агентства.

“Аби порахувати весільний бюджет, достатньо помножити кількість гостей на два, – каже Вероніка Миколаївна. – Весілля на 50 гостей обійдеться у 100 тисяч гривень. Якщо бюджет обмежений, і ви готові пожертвувати весільним кортежем, феєрверками, послугами флористів, виїзною церемонією, до кількості гостей додайте +10. Якщо гостей більще 80, то додавайте 20. Але не менше 50 тисяч гривень, навіть якщо у вас 20 гостей”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...