facebook

ЄВГЕН КОШОВИЙ РОЗПОВІВ ПРО СВІЙ ПЕРШИЙ СЕКС ТА ПОДІЛИВСЯ НАЙІНТИМНІШИМ

Лисий Женя зі студії «Квартал 95» —  знаменитість , одружений чоловік, і татко. При цьому чолов‘яга знає ціну своїй сім‘ї, своїй лисині і знає, що діти та дружина — найкраща антикризисна терапія.

А ще Євген Кошовий розповів, що перший секс у нього був — через хвилинну слабкість.

 koshovij-860x484

«Мені було 17 років, це була навіть не студентська закоханість, а хвилинна слабкість. Після цього ми просто дивилися одне одному в очі та спілкувалися», — поділився інтимними спогадами Женя в інтерв‘ю .

Проте на схильність до сексу без почуттів Кошовий, судячи з його слів, не страждає.

«Секс без почуттів — це коли по-п’яні. Випив, закортіло — гайда! Звичайно, всяке бувало. Я ніколи не був фанатом того, щоб напиватися і шалено йти шукати кого-то», — запевняє він.

Причому жінок у житті лисого «квартальщика» було… Одним словом, були жінки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Я їх на пальцях не перелічував. Хоча, напевно, пальців на руках і ногах вистачило б. Але й цього достатньо, щоб отримати життєвий досвід і поділитися ним зі своєю коханою дружиною», — каже Євген.

Також зізнався Лисий, що його не збуджує атрибутика з секс-шопів. Каже, він — не фанат таких іграшок, йому й так вистачає тепла та ласки. А для різноманіття, як вважає Женя, краще змінити місце локації — наприклад ванна. «Але у ній не завжди зручно, тому що вона маленька», — додав веселун.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...