facebook

Голова Пентагону пояснив, що чекає на Росію за втручання у вибори у США

США не залишать без відповіді спроби втручань у вибори у США з боку Росії. Про це у ході виступу в Оксфордському університеті у Великій Британії заявив міністр оборони США Ештон Картер.

“Ми будемо протидіяти спробам розхитати нашу колективну безпеку, і не залишимо без відповіді спроби втрутитись у демократичний процес”, – заявив Картер у Великій Британії.

51403ed7-40e3-4a26-974c-fe270655fda1_w987_r1_s

Голова Пентагону звинуватив Росію в агресивній поведінці, яка становить загрозу усталеному світовому порядку.

Переглянути зображення у Твіттері

Підтримай нашу сторінку в Facebook.
Reuters Politics

@ReutersPolitics

U.S. Defense Secretary Ash Carter warns Russia against interfering with election: http://reut.rs/2cpzX1V 

Жодна нація – ані США, ані Велика Британія – не прагне перемогти Росію, або обмежити її потенціал

Коментуючи агресію Росії проти України, а також її провокативні дії у кібер просторі та щодо американських військових літаків та ін. Картер заявив, що “Росією керують помилкові амбіції та недоречні страхи”.

Росія діє нестримано, заявляючи при цьому, що боїться за власну життєздатність та майбутнє, і це попри те, що жодна нація – ані США, ані Велика Британія – не прагне перемогти Росію, або обмежити її потенціал”, – заявив Картер.

Peter Cook

@PentagonPresSec

#SecDef inbound to London for bilats and UN Peacekeeping Ministerial. Thanks to @USArmy for the ride

Спецслужби США проводять розслідування “широкої спецоперації Росії всередині Америки з метою посіяти у громадськості недовіру до майбутніх президентських виборів

У ході виступу Картер не став пояснювати, чи стосуються його попередження на адресу Росії кібер нападів на осередки Демократичної партії США у ході виборчої кампанії. Як відомо, цілий ряд чиновників США та кібер експертів заявляють, що за серією кібер атак на об’єкти у США стоять хакери, що працюють на уряд Росії.

Про те, що спецслужби США проводять розслідування “широкої спецоперації Росії всередині Америки з метою посіяти у громадськості недовіру до майбутніх президентських виборів та політичних інститутів США” раніше повідомило видання The Washington Post.

Переглянути зображення у Твіттері

U.S. Dept of Defense

@DeptofDefense

#SecDef Carter and UK DefSec Fallon speak at joint press conference in advance of UN Defense Ministerial

“Спецслужби США прагнуть зрозуміти масштаб та цілі російської кампанії, яка включає у себе кібер інструменти для зламу систем, які використовуються у політичному процесі, що розширює здатність Росії поширювати дезінформацію”, – повідомляла стаття.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...