facebook

«ЛЮДИ ВИПАДАЛИ З ВЕЛИЧЕЗНОГО ДИСКУ»: ЖАХЛИВИЙ ВИПАДОК НА ВЕЛЕТЕНСЬКОМУ АТРАКЦІОНІ У США (ФОТО)

В результаті нещасного випадку в парку розваг «Дельта фейр» поблизу американського міста Мемфіс (штат Теннессі) в суботу постраждали 14 осіб.

Про це агентству Associated Press сказав представник Управління шерифа округу Шелбі Ерл Фаррелл.

 atrachiom

За його словами, інцидент стався на атракціоні Moonraker («Місяцехід»), який являє собою величезний диск, що обертається в різних площинах. Відпочиваючі сидять у кріслах, розташованих уздовж внутрішньої сторони обода.

Поліція поки не встановила причину нещасного випадку. За словами Фаррелла, стан постраждалих стабільний, вони поміщені в лікарню.

Як повідомили представники «Дельта фейр», інцидент стався в кінці заїзду. Спеціальні пристосування, що не дозволяють відпочиваючим випасти з крісел, відключилися до повної зупинки атракціону. В результаті люди буквально випали, але, як стверджує адміністрація парку, не впали на землю, а покотилися по внутрішній площині Moonraker.

Кілька людей «були налякані і перенервували», однак ніхто фізично не постраждав, стверджують у дирекції парку розваг. Госпіталізація була швидше запобіжним заходом, на якому наполягли окремі відпочиваючі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

atraktsion

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...