facebook

Росія є загрозою для виборів у США, – Клінтон

Кандидат в президенти США Хілларі Клінтон звинувачує російську розвідку в прямому втручанні в американські вибори. Про це повідомляє видання New York Times.

0657ce5fb3d6a39-5760f08880c8e-screenshot-10_crop_1200

За її словами, існує “серйозна загроза” зриву виборів через втручання зовнішніх сил. Зокрема, Клінтон вважає ймовірною нові кібератаки з метою вплинути на результати виборів в листопаді.

“Це практично неможливо”, – сказала Клінтон, посилаючись на “заслуговують на довіру повідомлення про російське втручання в наші вибори”.

“У нас ще не було кандидата від однієї з найбільших партій, який би закликав росіян зламати нашу пошту. Я хочу, щоб кожен – демократ, республіканець, незалежний – зрозумів справжню загрозу”, – заявила Клінтон, нагадуючи про відповідні заклики кандидата в президенти Дональда Трампа.

Однак, Клінтон не стала характеризувати дії Росії як кібервійну.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Мені неприємно вживати слово “війна”- зазначила Клінтон.

Як повідомлялося раніше, Трамп заявив, що у нього будуть хороші відносини з президентом Росії Володимиром Путіним у разі перемоги на виборах.

Нагадаємо, що Трамп звинуватив Китай в “зґвалтуванні США” і заявив, що в “певний момент” США будуть змушені збивати російські винищувачі, літаючі в небезпечній близькості від американських кораблів і літаків.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...