facebook

РОЗЛЮЧЕНІ РОМИ НАПАЛИ НА ДІТЕЙ З СОКИРАМИ (ВІДЕО)

На Полтавщині, у селі Макухівка роми напали на дітей та побили місцевих жителів. На місці вже працюють поліцейські.

За словами селян, це зробили приїжджі роми. Інцидент трапився у суботу. Місцева дітвора бавилися на дворі, коли на них напала група ромів.

 romy-e1473107528396

“Вони чіплялися до дітей. Гнали їх до лісу. Діти тікали, бо за ними гналися з сокирами, з сапками, з залізними палицями. Діти були наскільки залякані, що перших 15 – 20 хвилин ніхто навіть їх не міг розговорити”,– розповіла мешканка села Макухівка.

Дорослі, які вирішили розібратися у ситуації, отримали травми. Одному чоловіку розбили голову. Він зараз у лікарні. Люди стверджують, що роми були напідпитку.

Люди звернулися до правоохоронців. Наразі нікого не затримали, а лише склали протокол і допитали учасників конфлікту

У Макухівці роми проживають понад десять років. Завжди знаходили спільну мову з місцевими, а кілька тижнів тому до однієї із родин ромів приїхали гості. З цього часу жити у селі стало небезпечно.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тепер місцеві вимагають затримати нападників. У село прибули вже прибула поліція.

Після конфлікту місцеві роми на вулицях села не з’являються. Ситуацію не коментують. А правоохоронці обіцяють два тижні патрулювати вулиці та перевірити всіх немісцевих.

Нагадаємо, в кінці серпня на Одещині спалахнув справжній бунт, де жителі села Лощинівка громили оселі місцевих ромів. Причиною стало жорстоке вбивство дев’ятирічної дівчинки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...