facebook

У результату нападу на “Інтер” постраждали його співробітники

В результаті пожежі в будівлі, де розташовано офіс компанії “Національні інформаційні системи”, що виробляє програми для телевізійного каналу “Інтер”, є постраждалі.

722647

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив директор НІС, що входить у Inter Media Group, Олександр Пилипець.

За його словами, у результаті пожежі повністю вигорів телевізійний комплекс.

Крім того, він підкреслив, що кілька людей постраждали.

Поки живі, слава Богу… Є серйозні травми … Багато людей надихалися горілим. Працюють бригади “швидких”,
– зазначив він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також цю інформацію підтвердив і журналіст каналу Руслан Смещук і заявив, що невідомі відібрали у оператора відеокамеру.

Коли вони заходили в будівлю у оператора відібрали камеру, і почали погрожувати та піднімати на нього руки. У будівлі перебували люди, є підозра, коли евакуювали людей, одна зі співробітниць зламала ногу. Її госпіталізували,
– розповів представник “Інтера”.

На сайті “Подробности” своєю чергою повідомили, що невідомі особи підпалили телевізійну студію, в результаті чого повністю згоріла студія програми “Подробиці”.

Крім того, кілька співробітників отруїлися чадним газом, їм надається медична допомога.

Співробітників телеканалу евакуювали з будівлі. Люди, які пікетували будівлю, якимось чином проникли всередину та кинули запалювальні бомби на електроніку та апаратуру. Також вони організували підпал неподалік від пункту охорони. В результаті пожежі було заблоковано співробітників телекомпанії, які перебували на верхніх поверхах. Щоправда, пожежники розблокували їх за допомогою приставних драбин. Зараз небезпеки для їхнього життя немає,
– резюмували журналісти.

Нагадаємо, увечері 4 вересня активісти підпалили шини під будівлею телеканалу “Інтер”. Згодом виявилось, що загорілась і сама будівля.

У підсумку поліції вдалося затримати кількох осіб.

На самому каналі заявили, що стався збройний напад.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...