facebook

Вчені стверджують, що сучасні люди менше хочуть сексу

Вважається, що сучасні покоління людей розпущені в сексуальному плані, але дослідження, проведене вченими з США, показує, що це не так. Навпаки, тенденція така, що навіть молоді люди сьогодні все рідше проявляють інтерес до сексу, відзначають фахівці.
tumblr_static_2vslotsd1aqs8cco8s8wggsog_640_v2

Про роботу дослідників з університету в Сан-Дієго розповів журнал Archives of Sexual Behavior. У статті на його сторінках вчені стверджують, що інтимне життя в значній мірі перестало цікавити людей навіть в тій віковій групі, яка завжди відрізнялася найвищою активністю.

Відповідний висновок американськими фахівцями був зроблений після аналізу тих даних, які вони отримали в ході масштабного опитування за участю 27 тисяч добровольців.

Вчені, наприклад, виявили, що серед сучасної молоді стає більше тих, хто не прагне до статевих стосунків в ранньому підлітковому віці. 15% молодих людей у віці від 20 до 24 років, що з’явилися на світ в 90-і роки, мали сексуальних партнерів тільки після 18 років, – в той час як 30 років тому, під час покоління Х, вищезгаданий показник складав всього 6%, конкретизували медики.

Також вони повідомили про те, що знизився відсоток школярів, які мали статеві контакти: в порівнянні з 1991 роком він впав на десять пунктів.

Дослідники вважають, що зниження інтересу до сексуальних контактів на фізичному рівні пов’язано з розвитком інтернету, а також, завдяки йому, індустрії порно. За словами лікарів, мережа в певному сенсі робить поведінку людей менш ризикованою, оскільки дає можливість для знайомства і спілкування не виходячи з дому. Крім того, зараз молодь вживає менше алкоголю, ніж у випадку з попередниками, відзначають фахівці. Все це також впливає на статистику сексуальних контактів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...