facebook

Беспредел мажорів в центрі Миколаєва. Немічна поліція. (Відео дебошу)

Інцидент в Миколаєві, де в ніч на 30 серпня поліцейські не стали затримувати дебошира, який нападав на людей, обростає новими подробицями. Як з’ясувалося, винуватець скандалу займається контрабандою в окупований Крим.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова ради волонтерів при Міноборони Давид Арахамія, який раніше встановив особу Геннадія Сімова.

За даними Арахамії, уродженець Врадіївки Сімов “торгує кондитеркою в місті тільки номінально, основні гроші заробив на контрабандному перевезенні товарів з Криму і в Крим”.

“Зараз збираємо інформацію про незаконну господарську діяльність Геннадія Сімова і компаній, пов’язаних з ним, для передачі в органи ДФС і прокуратури”, – розповів волонтер.

“Також, як і раніше, шукаємо автора відео, якому як мінімум хочу зробити особистий подарунок і готовий клопотати про винесення подяки від імені керівництва міста. Таких сміливих людей необхідно максимально захищати і заохочувати. Якби не було відео, впевнений, ніякого резонансу взагалі б не було”, – написав Арахамія.

Як повідомляв УНІАН, в ніч на 30 серпня в Миколаєві Сімов і його друг у стані алкогольного сп’яніння напали на таксиста, а потім на інших людей. Дебошири ображали співробітників поліції. Одного з порушників порядку закували в наручники і відвезли у відділення, Сімову дозволили поїхати туди на своєму Mercedes. Події зафіксував на відео користувач LEX STORM – у відділенні поліції Сімов намагався змусити його видалити відео, раніше його друг напав на нього.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відео придбало великий резонанс в інтернеті. Користувачі звинуватили поліцію в нездатності впоратися зі злісними правопорушниками. У керівництві поліції заявили, що проти правопорушників порушено справу за хуліганство, а відносно поліцейських проводиться службове розслідування.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...