facebook

Новий канал запускає в осінньому сезоні проекти «Зірки під гіпнозом» та «Вар’яти-шоу»

У жовтні і листопаді Новий канал покаже нові шоу «Зірки під гіпнозом» та «Вар’яти-шоу».
i75_ArticleImage_117857

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Нове вечірнє розважальне шоу «Зірки під гіпнозом», яке вестимеОлександр Педан, розпочне вихід 22 жовтня. Програма  виходитиме о 19.00 щосуботи.

«Зірки під гіпнозом»  це адаптація французького формату Stars Sous Hypnose. За умовами формату, шестеро публічних людей з різних сфер (шоу-бізнес, спорт, телебачення, громадська діяльність) добровільно входять у стан гіпнозу та стають героями гіпнотичного розіграшу. Впливати на їх свідомість знаменитостей буде гіпнотизер Володимир Єфімов.

«Головна задача програми – вражати й смішити. Всі випробування зірок матимуть позитивний характер», – обіцяє телеканал.

Як зазначав генеральний продюсер Нового каналу Сергій Євдокимов, шоу знімалося непросто, адже мало хто із зірок погоджувалися. «Проте проект – дивовижний», – додав він.

Проект «Вар’яти-шоу» вперше вийде в ефірі 2 листопада о 19.00.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Автор та ведучий Сергій Притула називає його телеверсією першого україномовного гумор-шоу «Вар’яти», із яким він та інші коміки виступають вже шість років. Програма виходитиме щонеділі.

«Учасники жартують виключно українською мовою і при цьому успішно гастролюють не тільки по всій Україні, а й за її межами. В арсеналі “Вар’ятів” гумористичні сценки, монологи, пісні і все те, що здатне викликати у публіки здоровий сміх, що переходить в гомеричний регіт», – зазначає прес-служба

Як писав «Детектор медіа», нове шоу виробляє творче об’єднання Нового каналу на чолі з Оленою Маторіною. Телеканал також повідомля, що ведучий Олександр Педан приєднається до героїв і навчиться деяких трюків у гіпнотизера та продемонструє свої успіхи глядачам.

Нагадаємо, 23 серпня на Новому каналі відбудеться прем’єра другого сезону реаліті «Половинки». Також Новий канал повідомляє про старт третього сезону проекту «Супермодель по-українськи», який вийде в ефір телеканалу 26 серпня о 19:00. Другий сезон серіаліті «Київ вдень та вночі» розпочне вихід на Новому каналі 13 вересня.

На фото – ведучий шоу «Зірки під гіпнозом» Олександр Педан та гіпнотизер Володимир Єфімов

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...