facebook

НОВИНИ ПОРОШЕНКО: СИСТЕМА Е-ДЕКЛАРУВАННЯ ЗАПРАЦЮЄ В УКРАЇНІ 1 ВЕРЕСНЯ

Залишилося 5 днів до старту цієї системи

70683

Система е-декларування запрацює в Україні 1-го вересня. Про це президент Петро Порошенко заявив в ефірі американського телеканалу СNN, коментуючи заяви міжнародної правозахисної організації Transparency International про погіршення ситуації у галузі боротьби із корупцією в Україні.

“1-го вересня ми запускаємо систему електронного декларування. Саме це було темою обговорення з Трансперенсі Інтернешнл. Залишилося лише 5 днів до старту цієї системи. Ви побачите, що це – ефективний інструмент боротьби з корупцією. І система е-декларування почне свою роботу на рівні з іншими елементами антикорупційної системи”, – наголосив Президент.

Порошенко також підкреслив, що система боротьба з корупцією не повинна залежати ні від кого, включаючи президента.

Нагадаємо, Національне агентство з питань запобігання корупції призупинило доступ до системи електронного декларування до 1 вересня. 15 серпня систему запустили недоопрацьованою – без необхідного сертифікату. Пізніше стало відомо про злам системи – у державному електронному реєстрі виявили фальшиву декларацію від імені члена НАЗК Руслана Рябошапки. Згодом розробник спростував злом системи.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...