facebook

У Москві радикали з фаєрами закидали яйцями посольство України

Раніше акцію біля представництва Росспівробітництва в Києві провели українські активісти

240074

У Москві група агресивно налаштованих людей закидала яйцями українське посольство. Вони вигукували гасла “Руки геть від наших дипломатів!”, “Фашизм не пройде!”, “Хунту до відповіді!”, “Пам’ятаємо Одесу, пам’ятаємо Донбас”, “Не забудемо, не пробачимо” і запалили фаєри. Кидали в посольство й помідори.

Про це повідомляє агентство “ТАСС”.

Повідомляється, що кілька десятків агресивно налаштованих людей прибули до будівлі Української дипмісії близько 22:07 за київським часом.

Співробітники поліції закликали протестувальників розійтися, оскільки акція не була узгоджена. Проте поліцейські реагували мляво.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Повідомляється, що в ніч на суботу українські активісти біля будівлі Росспівробітництва у Києві провели акцію в ході якої вимагали звільнити засуджених у Росії українців Олега Сенцова і Олександра Кольченко. Вони залишили написи на стінах будівлі і як стверджують російські ЗМІ кидали димові шашки.

Нагадаємо, в червні близько 200 осіб зібралися вночі в Леонтіївському провулку в Москві, де знаходиться посольство України. Активісти вигукували антиукраїнські гасла і кидали в посольство України яйця і фаєри.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...