facebook

КОЛИШНЬОГО МЕРА ХЕРСОНА ЗАТРИМАЛИ В ДОМІНІКАНСЬКІЙ РЕСПУБЛІЦІ

Його підозрюють у викраденні людини

Екс-мера Херсона Володимира Сальдо затримали в Домініканській Республіці нібито за викрадення людини. Про це повідомляється у сюжеті «112 Україна».

 Saldo-800x484

Відповідну інформацію телеканалу підтвердили в посольстві на Кубі.

«Депутата Херсонської міськради та екс-мера Херсонської області Володимира Сальдо затримали в Домініканській Республіці нібито за викрадення людини. Там він перебуває близько двох місяців», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що відео телеканалу «112 Україна» надала людина, яка стверджує, що саме її викрали охоронці Сальдо. Джерело побажало залишитися неназваним з міркувань безпеки. Однак відомо, що раніше воно оприлюднило записи розмов нібито колишнього мера Херсона, які свідчать про його ймовірну співпрацю з ФСБ.

Цей факт і справжність аудіозапису поки перевіряє СБУ. Відкрито кримінальне провадження за ст. 110 КК України («Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України»).

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, раніше голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв в ефірі телеканалу «112 Україна» повідомив про існування запису розмови нібито екс-депутата і екс-мера Херсона Володимира Сальдо про співпрацю з ФСБ РФ.

Редактори телеканалу «112 Україна» зв’язалися з помічницею Сальдо, і вона зазначила, що цей запис змонтований, і від особистих коментарів Сальдо утримується, але відповідь готують його адвокати.

На цей рахунок радник глави МВС Антон Геращенко сказав, що приватних розмов і одного лише аудіозапису мало для доказу провини екс-мера Херсона Володимира Сальдо.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...