facebook

Поліція не захотіла займатися ДТП, яку приховала начальник поліції Харкова (відео)

Голова Управління патрульної поліції Харкова Ольга Юськевич скоїла ДТП та намагалася залишити місце пригоди. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав автор та ведучий програми “Надзвичайні Новини” Костянтин Стогній.

yuskevich

“Ось дивишся часом відео і поперемінно переповнює обурення по відношенню то до однієї сторони конфлікту, то до іншої.

І в цілому, розумієш, що за великим рахунком, можна виставити претензію і провокаторам, що ганяються в пошуках смаженого і до застуканної на порушенні чиновниці. Але. Треба завжди пам’ятати, що одна сторона конфлікту – це приватні особи ( активісти, волонтери, громадські діячі…), а з іншого – чиновник. Більш того, не просто чиновник, а представник влади, який найнятий нас з вами захищати. І ось цей правоохоронець навіть не знає елементарних правил.

Тобто карає інших, при цьому не маючи елементарної кваліфікації. Начальниця навіть не розуміє що це два різних поняття: відшкодування шкоди ( яку учасники ДТП можуть вирішити самі полюбовно) та вчинення ДТП (за який треба нести відповідальність)

Ну, що я тут мусолю? Подивіться самі”, – пропонує журналіст

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, Ольга Юськевич – харків’янка, має дві вищі освіти: екологічну та юридичну. Нібито на загальних умовах подала заявку на вступ у нову поліцію в Києві, де успішно пройшла всі етапи відбору.

Після десятитижневого навчання була закріплена за екіпажем у патрулюванні, а згодом перейшла працювати в відділ моніторингу. 28 жовтня була переведена в Харків на посаду заступника начальника патрульної служби.

7 листопада наказ про призначення, яке відбулося в рамках планової ротації керівників, підписала голова Нацполіції Хатія Деканоїдзе.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...