facebook

У ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТІ В ДИТИНУ ВИСТРІЛИЛИ З ГВИНТІВКИ

Хлопчика травмував рідний дядько, до медиків родина не звернулася

Pnevmatichna-rushnitsya-675x484

У Житомирській області рідний дядько випадково вистрілив в свого 3-річного племінника, влучивши в живіт.

У дитини лікарі діагностували поранення черевної порожнини з пошкодженням кишечника. Стан хлопчика медики оцінюють як важкий, повідомляє прес-служба поліції Житомирської області.

За повідомленням лікарів, хлопчик, якому 2 роки і 10 місяців, ввечері 21 серпня з підозрою на апендицит був доставлений в районну лікарню. Однак під час подальшої діагностики медики з’ясували, що у нього поранення черевної порожнини. Тому хлопчика доставили в дитячу обласну лікарню, де вночі прооперували і вилучили кулю, а про факт поранення повідомили в поліцію.

«Поліцейські з’ясували, що 20-річний дядько запросив племінника і свою сестру на відпочинок на березі місцевого водоймища. Чоловік прихопив з собою пневматичну гвинтівку. За його словами, не впевнившись, що зброя розряджена, він випадково вистрілив в свого племінника, влучивши в живіт. Кровотеча була невеликою, тому зупинивши її, всі троє повернулися додому. До медиків ні в той, ні на наступний день ніхто не звернувся», – відзначають в поліції.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Лише через два дні, коли хлопчикові стало зовсім погано, для нього викликали «швидку допомогу». Ні батько, ні дядько повідомили лікарям справжньої причини такого стану дитини. Тому це тільки ускладнило діагностику поранення.

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1. ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Під час огляду домоволодіння поліцейські вилучили пневматичну гвинтівку калібру 4,5 мм, яка була захована на горищі під сіном.

Сім’я, де крім пораненого хлопчика виховуються ще троє дітей (15-річна дівчина, 13-річний хлопчик і 7-місячна дівчинка), знаходиться під супроводом районного центру соціальних служб. Раніше підстав для залучення матері до відповідальності за невиконання батьківських обов’язків або вилучення дітей з сім’ї не було.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...