facebook

“На палю такого царя”: На російському держканалі закликали до імпічменту Путіну

На Росії під час офіційних дебатів парламентських партій представник партії “Парнас” В’ячеслав Мальцев закликав оголосити імпічмент президенту Росії Володимиру Путіну

690x517_0xd42ee42a_20734351731444206827_1_729x547

Мальцев заявив, що економіка Росії повністю залежить від настрою Путіна і звинуватив його в тому, що росіян “втягнули у війну з братнім народом”, передає depo.ua з посиланням на Znak.com.

“Винні бояри, а цар чудовий, – сказав Мальцев. – Якщо цар не знає, що діється в країні, його треба в дурдом садити. Якщо знає і не заважає цьому, його треба в тюрму. Якщо знає і сприяє, на кіл треба садити таких царів”. Опоненти назвали Мальцева фантазером.

Це були перші дебати на телебаченні, під час яких партії представляли свої економічні програми. Представник “Справедливої Росії” Олександр Бурков заявив, що “на Русі жити добре тільки чиновникам, олігархам і фінансовим спекулянтам”. Рифат Шайхутдінов з “Громадянської платформи” закликав “розлучитися з псевдоліберальної міфами” і “створити економіку, яка не залежатиме від долара”. “Партія Росту”, яку представляла Оксана Дмитрієва, закликала забезпечити зростання доходів усіх громадян.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...