facebook

Деканоїдзе: У київських патрульних з’явиться власний “спецназ”

У Києві з’являться посилені патрулі – так званий “спецназ патрульної поліції”, які допомагатимуть на викликах звичайним патрульним поліцейським. Про це глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе заявила на церемонії вручення сертифікатів новим патрульним, яку транслював телеканал “112 Україна”.

253693

“Сьогодні ми випускаємо останню групу швидкого реагування, посилений патруль, які допомагатимуть на викликах звичайним патрулям. Але вони матимуть посилену тактичну підготовку, і в цьому нам допомогли наші партнери з Х’юстона”, – сказала Деканоїдзе.

Вона зазначила, що у процесі підготовки як звичайних патрульних поліцейських, так і посиленого патруля було використано найсучасніші західні стандарти, ніж українським правоохоронцям допомогли їхні американські колеги.

“Хочу подякувати нашим американським партнерам. Тут також присутні наші інструктори з Х’юстона, які дуже сильно допомогли нашим хлопцям, аби вони вивчили нові тактичні стандарти. Українська поліція цінує кожну секунду міжнародного тренінгу, коли задіяні інструктори, які представляють поліцію вищого класу. Це для мене особисто дуже важливо, і це дуже важливо для наших поліцейських”, – підкреслила Деканоїдзе.

Глава Нацполіції також повідомила, що незабаром, паралельно з новим набором звичайних патрульних, буде оголошено набір до лав посиленого патруля.
“У Києві буде близько 600 осіб груп швидкого реагування – тактичні групи, які працюватимуть та допомагатимуть патрульним, а також будуть задіяні на громадських заходах”, – зазначила Деканоїдзе.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...