facebook

ШОКУЮЧА ПРАВДА ПРО КРАСИВІ БРАСЛЕТИ З ГУМОК, ЯКІ МОЖУТЬ КОШТУВАТИ НАШИМ ДІТЯМ ЖИТТЯ

Хто б міг подумати, що красиві браслети з гумок, які так полюбилися дітям, можуть бути настільки шкідливі. Лихоманка плетіння милих виробів захопила школи і дитячі сади, але разом з захоплюючим хендмейдом до дітей прийшла небезпечна для здоров’я речовина!

Творчий розвиток дитини – важливий момент у вихованні. Проблема в тому, що багато товарів для дитячої творчості мають занадто високу вартість. В результаті, на ринку з’являються дешеві підробки з Китаю, абсолютно непередбачувані за своїм складом.

 rezinki

Набір для плетіння гумових браслетів, зроблений в Китаї, з імовірністю в 50% може виявитися підробкою і містити формальдегід. Цей токсин викликає всілякі алергічні реакції і може бути причиною злоякісних пухлин. Також він негативно позначається на роботі нервової і зорової систем.

Слабкість і млявість – найменше, що відчує дитина, яка перебуває в постійному контакті з небезпечною речовиною. Діти люблять носити ці плетені прикраси, не знімаючи. Наслідки взаємодії з формальдегідом можуть стати помітні через роки: внутрішні органи дитини легко піддаються впливу хімії і в майбутньому проблем зі здоров’ям не оберешся!

Краще купувати перевірену продукцію, яка продається в сертифікованих магазинах. Таким чином ти захистиш дитину від явної небезпеки!

Сучасні діти часто схильні до алергій і захворювань верхніх дихальних шляхів, а все тому, що контактують з великою кількістю шкідливих речовин щодня.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...