facebook

ФСБ опублікувала наказ про порядок збору ключів шифрування повідомлень в Інтернеті

В Росії збирати ключі шифрування в Інтернеті буде Організаційно-аналітичне управління Науково-технічної служби ФСБ

51de253beb560ae763967a260b6782e2

Про це передає depo.ua з посиланням на “Крим.Реалії”.

На офіційному порталі правової інформації 14 серпня опубліковано наказ Федеральної служби безпеки Росії про порядок передачі цьому відомству інформації, необхідної для декодування повідомлень користувачів Інтернету.

Збирати ключі шифрування буде Організаційно-аналітичне управління Науково-технічної служби ФСБ.

Як уточнює “Ехо Москви”, “організатори поширення інформації” в Інтернеті повинні будуть надавати ці відомості у ФСБ на підставі запиту, який надсилається в письмовому вигляді з повідомленням про вручення.

З наказу випливає, що інформацію потрібно буде передавати в управління ФСБ “на магнітному носії поштою” або “у формі електронного повідомлення електронною поштою”. Крім того, “організатор поширення інформації” за погодженням з відомством може “організувати доступ” представника управління до необхідних даних.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У липні ФСБ затвердила порядок збору інформації від провайдерів, яка необхідна для декодування електронних повідомлень. Як зазначає Газета.ру, текст наказу тоді не був опублікований.

Напередодні на порталі “Російська громадська ініціатива” понад 100 тисяч осіб віддали свої голоси за скасування так званих “антитерористичних законів”, запропонованих депутатом Держдуми Іриною Яровою. Півтори тисячі людей висловили незгоду з ініціаторами скасування “закону Ярової”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...