facebook

“Динамо” здобуло вольову перемогу в матчі проти “Сталі”

Київське “Динамо” у рамках 4 туру УПЛ скористалося чисельною перевагою та перемогло кам’янську “Сталь” із рахунком 1:2.

1471010373__max_news_croped

“Сталь” та “Динамо” обережно розпочали заключний поєдинок 4 туру УПЛ. Господарі поля докладали усіх зусиль, щоб “Динамо” не заволоділо ініціативою, і варто зазначити, що їм це спочатку вдалося. Гра проходила у спокійному руслі та у рівній боротьбі. Кияни дещо більше володіли м’ячем, проте це не становило загрози для “Сталі”, яка обрала правильну стратегію на матч.

Команда з міста Кам’янське чекала на свою нагоду, і на 26 хвилині відкрила рахунок. Іщенко не змарнував супершанс після подачі партнера з кутового, вразивши ворота Шовковського. Чемпіони України почали атакувати більшими силами, але у їхніх діях було мало конструктиву. “Динамо” було дуже важко пробитися до штранфого майданчика “Сталі”, відтак на перерву команди пішли при мінімальній перевазі господарів поля.

Другий тайм “Динамо” розпочало більш агресивно. Кияни швидше рухалися та намагалися взяти ворота суперника великою кількістю подач з флангів та створюючи напівмоменти. Кияни тримали в облозі штрафний майданчик суперника практично весь час, але пробити останню лінію захисту “Сталі” ніяк не вдавалося. Врешті-решт після вилучення Едгара Малакяна на 72 хвилині оборона “Сталі” посипалася. На 79 хвилині Гармаш, який вийшов на заміну, відновив паритет, а під завісу зустрічі Антунеш забив переможний гол у протистоянні. У підсумку зустріч завершилася вольовою перемогою “Динамо”, завдяки якій кияни продовжують йти без втрат у турнірній таблиці.

Україна. УПЛ, 4 тур

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Сталь” – “Динамо” – 1:2

Голи: Іщенко, 26 – Гармаш, 79, Антунеш, 88

Вилучення: Едгар Малакян, 72

джерело https://football24.ua

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...