facebook

СБУ розділила Україну за рівнями загроз терактів

У зв’язку з ситуацією на адмінкордоні з Кримом і в районі АТО, Служба безпеки України встановила рівні терористичної загрози для областей країни.

Як повідомляє прес-центр СБУ, відповідно до пункту 8 постанови Кабінету міністрів України від 18.02.2016 № 92, рівень загрози Червоний (реальна загроза) встановлений для Донецької та Луганської області, а також для Криму.

Жовтий рівень – можлива загроза – встановлений для Запорізької, Миколаївської, Одеської, Сумської, Харківської, Херсонської та Чернігівської областей.

Синій рівень – потенційна загроза – у Київській області та Києві, а також у Дніпропетровській, Закарпатській, Рівненській, Хмельницькій, Черкаській та Чернівецькій областях.

Сірий рівень – можлива загроза – у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Івано-Франківській, Кіровоградській, Львівській, Полтавській і Тернопільській областях.

Нагадаємо, 10 серпня ФСБ Росії звинуватила Україну в спробі прориву в Крим для терактів. Президент РФ Володимир Путін заявив, що Росія “проходити повз таке не буде”.Україна посилила охорону адміністративної межі з окупованим Кримом. Президент України доручив силовикам посилити бойову готовність.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

0999887

Джерело: fakty.ictv.ua

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...