facebook

На Київщині з’явилася водна поліція

На Київському водосховищі і найближчих річках цілодобово чергуватимуть патрульні поліцейські.

У Вишгороді розпочала роботу перша група реагування патрульної поліції на воді, повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Київській області.

189650a1b35cd383ea231cde3d002f21

– Тепер на території Київського водосховища і на найближчих річках столичного регіону буде діяти патрульний мобільний наряд на воді. У цілодобовому режимі поліцейські будуть здійснювати превенції правопорушень на водних просторах нашої області, – цитує прес-служба виконуючого обов’язки керівника Національної поліції Київщини Дмитра Ценова.

У першому патрулюванні на моторному човні брала участь глава Нацполіціі Хатія Деканоїдзе.

Вона також оглянула аудиторії Вишгородського навчального центру підготовки поліцейських, де навчатимуться перші 250 офіцерів. Кандидати на ці місця зараз проходять конкурс.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як повідомляло QHA, 4 серпня 2016 року Україна відповідно до Указу Президента вперше відзначила День Національної поліції. День міліції більше в нашій країні відзначатися не буде.

Також Петро Порошенко підписав Указ «Про символіку Національної поліції України», яким затвердив емблему і прапор Нацполіціі і порядок їх використання. Емблемою є срібна (біла) восьмикутна промениста зірка, в центрі якої розміщено малий Державний герб України. Прапор Нацполіціі – прямокутне полотнище синього кольору, в центрі якого розміщена емблема.

джерело http://qha.com.ua/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...