facebook

“Життя ціною у 25 гривень”: Розповіли подробиці жахливої смерті студентки в лісі на Житомирщині

21-річна дівчина, яка загинула на початку січня 2019 року в лісі на Житомирщині, їхала в лікарню до мами і забула гроші вдома. Вона хотіла залишити телефон під заставу, але водій відмовився.

 

 

Про це розповідають у мережі місцеві жителі. Їхні коментарі показала депутат Житомирської облради Олена Галазуга на своїй сторінці у Facebook.

“Я розмовляв з її сестрою. Справа була н Різдво, і алкоголь у крові цілком міг бути присутнім. Вона їхала до мами у лікарню, і забула гроші. Хотіла дати телефон на заставу. На вулиці було -20 і час, було 4 годині ночі. Вона зайшла в ліс і заблукала”, – розповів один із користувачів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У той же час Галагуза заявила, що версія перевізника звучить зовсім по-іншому. “Вона сіла в автобус, на вигляд була нетвереза. Їй вказали вартість проїзду – 25 грн. У водія був контролер. Стояла біля дверей. На наступній зупинці водій, за словами знову ж перевізника, нагадав про вартість і сказав пройти углиб салону. Весь час вона копалася в сумці. через зупинку вона вийшла, їй ніхто не робив зауважень”, – сказано в заяві.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...