facebook

Пішов з “Океан Ельзи” і почав нове життя: Pianoбой про Вакарчука та українців у Росії

Склад гурту “Океан Ельзи” незмінний вже тривалий час, але було двоє артистів, вихід яких став особистим болем Святослава Вакарчука – Павло Гудімов та колишній піаніст Дмитро Шуров, останнього ми знаємо більше як Pianoбой.

 

 

“Коли Діма пішов, я дуже переживав. Для мене це була професійна драма. Він – один з найкращих музикантів в нашій країні. І раптом він вирішує мене залишити. У нас були великі плани, але він для себе все вирішив, мені залишалося тільки прийняти це. І хоча зараз Діма успішно займається сольною кар’єрою, мурашки по шкірі у мене біжать саме тоді, коли він сідає за піаніно”, – зізнавався Вакарчук.

Також Святослав зізнався, що могло стати причиною відходу Шурова з гурту “Океан Ельзи” – закритість музиканта та “егоцентризм”, вони перестали розуміти один з одного з півслова.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Втім, це зовсім не завадило Шурову знайти себе у музиці – проект Pianoбой став успішним, особливо після 2014 року, коли до українських артистів почали придивлятися, їх почали любити і поважати, зі зрозумілих причин.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...