facebook

“У мене немає сил”: Відомий український музикант наклав на себе руки

Український репер вирішив накласти на себе руки: хлопець наклав на себе руки, залишивши передсмертну записку в соціальній мережі.

 

 

Стало відомо про самогубство 18-річного українського репера Ігоря Потапова. Перед загибеллю музикант залишив повідомлення на стіні соціальної мережі “ВКонтакте”.

Популярності він досяг завдяки роману з блогеркою Лізою Мадрид. Дівчина має велику популярність в мережі-на неї підписані більше півмільйона осіб.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Смерть від суїциду настала ще в п’ятницю, 18 січня. Виходячи зі змісту його послання в соцмережі «В контакті», напрошується висновок, що репер страждав затяжною депресією.

«Незрозумілі, постійні голоси в моїй голові зводять мене з розуму. У мене немає сил, мотивації і ніякого сенсу продовжувати жити, -пише у соціальній мережі Ігор Потапов, – Все, що я відчував протягом свідомого віку, — це біль, страждання і страх».

Саме фанати Лізи Мадрид і підняли тривогу, так як сам репер багато підписників не мав.

Незважаючи на слова в тексті послання Ігоря, в якому він відповідальність за скоєне несе сам і не звинувачує нікого, користувачі Мережі стали пропонувати свої варіанти пояснення його вчинку.

Що стосується його коханої блогерші Лізи Мадрид, то спершу вона зникла з соціальних мереж, а потім виклала в “Інстаграм” відео з короткою розповіддю про свій емоційний стан.

Крім усього іншого, дівчина згадала, що останнім часом захоплювалася забороненими речовинами. Тепер же, після трагічної смерті бойфренда, вона вирішила відмовитися від них назавжди.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...