facebook

Зеленський назвав “технічною помилкою” новорічне привітання на 1+1, де він заявив про намір йти в президенти

Шоумен Володимир Зеленський назвав “технічною помилкою” те, що його новорічне привітання на каналі “1+1”, де він заявив про намір йти в президенти, показали перед курантами замість традиційної промови президента

Про це він заявив у інтерв’ю “Українській правді”.

Новорічне звернення, у якому шоумен заявив про намір йти в президенти, він записав окремо після зйомок свого шоу 28 грудня в Черкасах, і його потім додали всередину програми.

Зеленський сказав, що “Квартал 95” передав каналу “1+1” запис програми. На каналі знали, що там є звернення Зеленського, втім, яким воно було – побачили лише перед ефіром.

“Але чому такою була довжина всього контенту, і чому президент був трохи пізніше (новорічне привітання Порошенка показали після курантів – ред.)… я думаю, що це технічна помилка. Я нічого не планував, даю слово. Я не можу відповідати за канал. Думаєте, це я вигадав такий прикол, що давайте мене покажемо, а його (Петра Порошенка – ред.) посунемо? Ні, взагалі. Ми не маємо стосунку до президента. Ми робили свою програму”, -заявив Зеленський.

Раніше гендиректор “1+1 Медіа” Олександр Ткаченко прокоментував цей інцидент та заявив, що показувати президента під бій курантів – це “радянська традиція”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...