facebook

У Києві підпільно виготовляли оливкову олію

У Києві під час обшуку виробничого цеху вилучили понад 300 тонн оливкової олії, яку продавали під виглядом світових торгівельних марок, повідомляє прес-служба Національної поліції України.

“Правоохоронці з’ясували, що виробничий цех знаходився на території Дніпровського району. Контрафактна продукція реалізовувалась через оптову та роздрібну торгівельну мережу обласних центрів України. Під час обшуку вилучили понад 300 тонн контрафактної продукції”, — йдеться в повідомленні.

Для облаштування підпільних цехів правопорушники орендували п’ять приміщень у Дніпровському районі. Для виготовлення олії змішували звичайну соняшникову олію низького ґатунку з оливковою. Далі її розливали в металеву тару власного виробництва із нанесенням етикеток світових торгівельних марок. Також, вони фасували оливки.

“Готова до реалізації продукція зберігалася на складах у Солом’янському районі. Фальсифікованаолія розповсюджувалася через торгівельні мережі столиці та в інших регіонах країни”, — зазначили в повідомленні.

Наразі, встановлюється повне коло причетних до скоєння правопорушення осіб. Відібрані зразки фальсифікованої продукції направлено на експертне дослідження.

Нагадаємо, в 2018 році у Чернівцях викрили підпільне виробництво підробленої чорної та червоної ікри. Правоохоронці з’ясували, що чернівчанин розгорнув на території Чернівців виробництво контрафактної ікри. Суміш дешевої сировини та неякісної ікри чоловік розфасовував в упаковки з логотипами відомих марок. Фальсифіковану продукцію оптом і вроздріб розповсюджував на території одного із торгових ринків Чернівців.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...