facebook

Жорстоке побиття активіста в Запоріжжі: з’явилося нове відео

У Запоріжжі поліція встановлює обставини побиття активіста.
Про це повідомили у відділі комунікацій ГУНП в Запорізькій області.

«У Запоріжжі поліцейські проводять перевірку за фактом побиття місцевого активіста.Встановлено, що 15 січня близько 17:15 до Хортицького відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення з лікарні про те, що до них з тілесними ушкодженнями доставлено чоловіка 1982 року народження. Від госпіталізації громадянин відмовився», – зазначають в ГУНП.

До лікарні виїжджала слідчо-оперативна група відділення поліції. Інформацію було внесено до Журналу єдиного обліку відділення поліції.

Правоохоронці кажуть, що наразі місцезнаходження потерпілого встановлено. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

У той же час, у Facebook було оприлюднено відео, на якому — побитий активіст ГО «Тверезі двори» Сергій Мазуренко. Відео виклав його приятель Андрій Лукін.
За словами Лукіна, активіста били битами та молотком. Після чого зловмисники зникли.

Як раніше повідомлялось, це не перший напад на активіста у Запоріжжі. 31 грудня 2018 року у Запоріжжі жорстоко побили керівника місцевого осередку ГО «Авто Євро Сила» Влада Погорєлова. Бійка почалась через те, що активіст попросив молодого чоловіка не кидати петарди під припарковані автівки. Чоловік дістав пістолет та здійснив вистріл у ногу Погорєлову та побив його. Зловмисника вдалось затримати. 2 січня Комунарський районий суд обрав запобіжний захід для підозрюванного у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...