facebook

ЦВК зареєструвала одразу трьох кандидатів в президенти

У вівторок, 15 січня, стало відомо, що Центральна виборча комісія зареєструвала ще трьох кандидатів у президенти України. Про це йдеться в повідомленні ЦВК на офіційному сайті.

 

Отже, на пост президента України тепер претендують – лідер партії “Громадянська позиція” Анатолій Гриценко, лідер партії “Наші” Євген Мураєв і позафракційний народний депутат Віталій Купрій.

Також у ЦВК наголосили, що таким чином, станом на вівторок, 15 січня, в Україні поки що зареєстровано вісім кандидатів у президенти.

Уточнимо, що вибори президента України відбудуться 31 березня 2019 року. 31 грудня 2018 року в країні стартувала президентська виборча кампанія.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

4 січня ЦВК зареєстрував першим кандидатом у президенти колишнього міністра екології та природних ресурсів України, юриста Ігоря Шевченка.

8 січня ЦВК зареєструвала мера Львова, лідера партії “Самопоміч” Андрія Садового, екс-голову Служби безпеки України, лідера руху “Справедливість” Валентина Наливайченка, нардепа від Блоку Петра Порошенка Сергія Капліна та екс-главу Аграрної партії Віталія Скоцика.

Варто відзначити, що офіційне висунення кандидатів та подача документів для реєстрації дозволяються до 3 лютого 2019 року. На реєстрацію виділяється всього п’ять днів. Останнім днем реєстрації стане 8 лютого.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...