facebook

Комаровський розкрив правду про дитячу смертність: “убивці” в кожному будинку

Відомий в Україні педіатр Євген Комаровський опублікував в соціальній мережі пост, в якому попереджає батьків маленьких дітей про страшну небезпеку, яка може стати фатальною для малюка.

На своїй сторінці в Instagram лікар опублікував плакат, який випустили як посібник для медиків майже 100 років тому.

Те, що описувалося в агітаційному матеріалі для батьків, дуже важливо і актуально сьогодні. Особливо якщо врахувати, що в побуті з’явилося багато нових предметів, які загрожують життю дитини.

На плакаті, опублікованому доктором Комаровським, у якості наочного посібника зображені різні предмети, які несуть загрозу здоров’я і життя дитини. Мова йде про колючі, ріжучі і дрібні предмети, які загрожують малюкові важкими травмами і можливою асфіксією.

Варто відзначити, що часи змінюються, технології також, а деякі небезпеки залишаються незалежно від того, наскільки просунулася світова наука. Навпаки, варто врахувати, що з’явилося ряд предметів, які ще об’єктивніше несуть загрозу малюкові.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Досить згадати про неякісні іграшки, які легко можна розламати і навіть розгризти, доступних в межах квартири дрібних електроприладів, про таке диво – конструкторі як Лего, який вдихається за секунду або легендарному нео-кубі, заковтування магнітів якого можуть призвести до тяжких наслідків.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...