facebook

Благословіння мами – найсильніша збpoя від усіх бiд: що таке материнське благословіння та як правильно це робити

Багато мам не одноразово протягом життя зіштовхуються з ситуацією, коли хочеться захистити свого малюка: від хвороб, від поганої компанії, від необачних вчинків, невдалого одруження і т. д.

 

 

Але в більшості випадків всі застосовувані способи виявляються безсилі: ліки не діють або доросла дитина не чує доводів навчених життям ставших. І що тут робити? Згадати, що у кожної мами є найсильніша збpoя від всіх бiд – материнське благословення.

Що таке материнське благословіння?

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Благословення матері – це те, що робить малюка невразливим і щасливим. Це як особливий оберіг, який ніхто не бачить, але який має фантастичну силу.

Правда, за умови, що мама робить все правильно. Адже, як відомо, дитина – це продовження жінки. І між ними існують незримі зв’язки, якi дозволяють відчувати мамі, коли з малюком трапляється бiда. А також ці зв’язки допомагають створити своєрідний захисний кокон навколо дитини, який дозволяє відвернути від нього невдачі і навіть пpиcтріт, порчу.

Як дати материнське благословіння

Вважається, що перше благословення отримали Адам і Єва від Бога на те, щоб плодитися і розмножуватися в Раю. А сучасна мама може зробити це в такий спосіб.

Перед прийняттям рішення або якоюсь важливою подією мама читає спеціальну молитву, після якої промовляє побажання, які найкраще заздалегідь продумати і можна навіть записати, щоб вони звучали правильно.

В жодному разі не можна в побажанні обмежувати дитину, його дії, шлях досягнення мети.

Протягом семи днів вранці і ввечері мама читає цю молитву і промовляє побажання.

Зазвичай побажання починають діяти вже на сьомий день прочитання молитов.

Чому дитині необхідно благословіння

Перш за все, необхідно пам’ятати: давати благословіння дитині необхідно протягом всього його життя. Особливо під час прийняття доленосних рішень, наприклад, перед одруженням, купівлею квартири і т.д. Це допоможе уникнути помилок.

Вважається, що материнське благословення здатне змінити долю дитини, тому треба вкрай уважно підбирати слова-побажання.

Перше благословіння найкраще дати в 7-8 років. Тому що саме з цього віку дитина вже «відривається» від матері, стає дорослою, і мама все менше може впливати на його життя.

Ніколи не можна відмовляти в благословіні дитині, якщо вона просить, а ви думаєте, що вона неправий. Вважається, що відмова накличе на неї біди, проблеми і невдачі.

Благословляти також ніколи не пізно: і навіть якщо у вашої дитини вже є свої діти, захистити від заздрісників і пpиcтрiту допоможе тільки мама.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...