facebook

Дорогий “Томос – тур” Порошенка на який потрапляють обрані! Як релігія перетворилась на піар

На вулицях українських міст з’явилося безліч білбордів “Томос для України”. На щитах зображені чинний президент Петро Порошенко і голова новоствореної ПЦУ Єпіфаній.

 

 

Відзначимо, що борди не поодинокі, а в великих кількостях – як в столиці, так і в регіонах. Реклама виконана в уже у відомій стилістиці. Це напис з описом “перемоги” на червоно-коричневому тлі.

Нововведенням в даному випадку стало якраз зображення Порошенка – раніше в основному публікувалися тільки слогани. Наприклад, “помісна церква – запорука незалежності України. Петро Порошенко”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Очевидно, новий білборд – частина Томос-туру – вояжу Петра Порошенка по регіонах України з метою пропіарити отримання автокефалії ПЦУ.

Адже як всім відомо, нещодавно стартував “томос-тур” президента Петра Порошенка – масштабна поїздка глави держави по областям України з рекламою томосу про автокефалію. Такі поїздки, це колосальна трата грошей та людських ресурсів.

Адже це зарплати, добові, готельні, квитки, витрати на пальне (і все це, як правило, поза рамками запланованих витрат).

Робота, рекомендації передової групи часто призводить до необхідності виділення додаткових коштів на ремонти.

У день поїздки фінансові витрати збільшуються багаторазово. Кортеж президентських автомобілів, і аналогічний у місці проведення візиту, політ літака. Кількість людей в організації візиту або поїздки збільшується в рази. В регіоні візиту вже не десятки, а сотні (навіть – більше тисячі) співробітників різних служб, які задіяні в супроводі та забезпеченні безпеки. Та чи вони потрібні? Для того, аби всі побачили Томос? Спільними зусиллями Священнослужителів, ми отримали Томос. Українська церква незалежна! Кому зараз потрібен “дорогий” піар президента?

Варто зазначити, що й зустрічі, якщо відбуваються, то відбуваються тільки за планом команди Порошенка. Простим смертним важкувато туди попасти. Чому? Зараз пояснимо.

Планувалось, що 11 січня Петро Порошенко відвідає Луцьк. Проте, як стало відомо 10 січня, візит гаранта з незрозумілих причин відмінили та, попередньо, перенесли на 15 січня. До слова, в рамках підготовки до візиту гаранта голова Волинської ОДА Олександр Савченко підписав розпорядження звезти з усіх районів Волині 160 осіб для зустрічі президента у Волинському облмуздрамтеатрі та 2420 осіб на Театральний майдан Луцька для участі в «святково-обрядовому дійстві».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...