facebook

На таких, на жаль, не одружуються. З ними просто живуть. І ось в цьому вся проблема

Вона живе з чоловіком вже майже п’ять років, вважає його своїм чоловіком, все чекає, коли ж він зробить їй пропозицію, щоб вони офіційно стали сім’єю, а він і не думає на ній одружитися.

Вона його, як водиться, годує, пере, сорочки йому гладить, в будинку порядок наводить. І це при тому, що вона теж працює, а не сидить на шиї. А він мало того, що не цінує її праці, так ще і ображає її періодично, називає нікчемною і нікому не потрібною.

«Але як же я нікому не потрібна, якщо він зі мною живе?! Адже йому я потрібна! »- пише мені дівчина. І ось в цьому вся проблема.

Багато дівчат плутають поняття «потрібна, тому що любить» і «потрібна, тому що зручна». В даному випадку чоловік живе з дівчиною, не тому що він її любить, а тому що зручно з нею влаштувався: вона його годує, одяг йому гладить, та ще й думає, як би йому догодити, щоб благовірний на ній одружився.

А благовірний ніколи на ній не одружиться. Чоловіки ж не дурники. Вони бачать, що з себе представляє жінка поруч з ним, цінує вона себе чи ні. Дівчина, яка написала мені листа, себе, на жаль, не цінує.

По-перше, тому що живе разом з чоловіком поза шлюбом, хоча сама вона хоче офіційних відносин. А це вже означає, що вона наступила на горло своїй пісні. По-друге, вона дозволяє йому поводитися з собою як з прислугою і терпить приниження з його боку.

Чоловік це все бачить і розуміє. Він розуміє, що поруч з ним жінка, яка себе ні в що не ставить і не поважає. А на таких, на жаль, не одружуються. З такими просто живуть, поки зручно, і поки не зустрінуть «ту саму».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...