facebook

Зникнення трирічної дівчинки в Полтаві: матері хочуть заборонити бачитися з донькою

Начальник обласної поліції Полтавщини Андрій Замахін озвучив нові подробиці резонансної події, яка сталася кілька днів тому в обласному центрі. Йдеться про зникнення трирічної дівчинки Даринки.

 

 

Нагадаємо, маля зникло близько 18.00, а знайшли його через чотири години на залізничному вокзалі «Полтава Південна» у супроводі незнайомого чоловіка.

– До нас надійшло повідомлення про зникнення трирічної дівчинки. На її пошуки був піднятий весь особовий склад поліції Полтави. Було встановлено місце знаходження матері дівчинки. Вона була в нетверезому стані і нічого не могла пояснити. Жінка повернулася додому, її співмешканець запитав, де дитина. Вона не змогла нічого пояснити і тоді розпочалися пошуки. Виїхавши на місце пригоди ми дивилися всі записи з камер відео нагляду магазинів та закладів. Ми відстежили шлях, – розповів очільник поліції.
Замахін говорить, завдяки тому, що оперативно перекрили вокзали та розіслали орієнтування, дівчинку швидко знайшли. Окремо полісмен подякував патрульним, які й знайшли Даринку й чоловіка, який був поряд:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

– Особа, яка забрала дівчинку, не була знайома з її матір’ю. Він мешканець Кременчука. Чоловік збирався забрати дитину з собою і відвезти до Кременчука. На даний час вирішується питання про порушення кримінального провадження по статті 146 ККУ – викрадення людини.
У поліції говорять, що чоловік не міг пояснити мотиву своїх дій, але зазначив, що вирішив забрати дівчинку, оскільки його мама була сильно п’яна. Але так як він не повідомив про це до поліції, йому може загрожувати кримінальна відповідальність. На момент спілкування з поліцією цей чоловік також був напідпитку. У минулому він вже був засуджений за крадіжку.

Виявилося, що ця жінка вже позбавлена батьківських прав на Даринку, хоча раніше в поліції повідомляли, що лише буде ініціюватися процес позбавлення.

– Дитинка була під опікою бабусі. Мати Даринки прийшла до бабусі і забрала дівчинку погуляти. Жінка вже позбавлена батьківських прав на дівчинку, нині буде ініціюватися заборона зустрічатися з нею, – додав Юрій Сулаєв, речник поліції.
Загалом жінка має двох дітей і на обох її позбавили батьківських прав.

Нині Даринка перебуває в «Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей» Полтавської обласної ради.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...