facebook

НП в поїзді «Укрзалізниці» приголомшило українців: «Далекі 90-ті повертаються»

Пасажири поїзда «Укрзалізниці» повідомили про нову НП

 

 

Так, в ніч на 8 січня пасажирам поїзда №249 Чернівці – Київ довелося мерзнути через відсутність опалення в купейному вагоні.

Про це на сторінці в Facebook повідомила народний депутат з посиланням на одну з пасажирок Наталю Кашинський. Вона купила квиток за 320 гривень з Івано-Франківська і отримала місце в другому вагоні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“За її превеликий подив там дуже дивно працював котел: скільки б вугілля не кидали, а тепла він не давав. При цьому за вікном був тріскучий мороз. У результаті температура всередині не піднімалася вище 10 градусів. Вночі провідник просто втік зі свого вагона, а люди змушені були спати в куртках і шубах, але це мало допомагало, так як протяги з вікон створювали специфічну вентиляцію”, – написала нардеп.

Після того як пасажири підняли шум, провідник зізнався, що шансів на тепло немає, тому що котел зламаний і по-хорошому цей вагон зовсім не повинні були ставити до рухомого складу.

“Це підтвердив і начальник поїзда, додавши, що просив начальство не підключати вагон-руїна, але марно. Бажання скачати гроші у пасажирів переважило”, – додала нардеп.

За її словами, люди з холодного вагона залишили свої “теплі” враження в книзі скарг.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...