facebook

Особлива молитва в день Собору: 8 січня всі християни моляться до Богородиці

Ісус Христос своєю матір’ю обирає Пречисту Діву Марію. Бог в руки Марії вклав наше спасіння. Вона дала згоду від безмежної любові до нас. Святий Йосип прийняв Пречисту Марію і назвав ім’я немовляті Ісус.

 

 

Через народження Ісуса Христа Марія стала справжньою Богородицею й і не перестала бути Дівою. Це гідність є джерелом усіх привілеїв і ласк для Богоматері.

Молитва до Пресвятої Богородиці

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“О, Причиста Діво, Богородице, надіє всіх християн, що живуть на землі! Не відвертайся від мене грішного, бо я непохитно надіюсь на Твоє милосердя. Погаси в мені полум’я багатьох приcтрaстей моїх: запали моє жoрстоке серце і мій холодний розум любов’ю до виконання заповітів Сина Твого і Бога нашого.

Викорени, Пречиста, з мого затьмареного розуму і з мого жoрстокого серця безнадійність, недбалість, лінощі та безглуздя, і всі темні і брудні думки та наміри.

Зціли, мої тяжкі духовні й тілесні рaни, не попусти, щоб зло перемагало мене, і Твоїми материнськими молитвами прихили до мене милість Сина Твого, Господа нашого Ісуса Христа, бо Ти благословенна від усіх родів, і славиться пречисте ім’я Твоє на віки віків. Амінь.”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...