facebook

Усі чотири перевали на адмінмежі Закарпаття відкриті

Через негоду рух автотранспорту на дорогах Закарпаття ускладнений, проте обмеження на проїзд фур немає, а всі перевали відкриті.

Про це повідомляють у прес-службі голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.

“Інтенсивний снігопад, зниження температури і ожеледиця на дорогах значно ускладнили рух автотранспорту на дорогах Закарпаття, однак необхідності обмеження проїзду фур наразі немає. Проїзд через усі чотири перевали на адміністративній межі Закарпаття забезпечений”, — йдеться в повідомленні.

Як інформують в ОДА, протягом ночі працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій надали допомогу в буксируванні тільки однієї вантажівки на Торунському перевалі (у Міжгірському районі на межі Закарпатської та Івано-Франківської областей).

Також автодорожнім службам доручено очищувати від снігу траси міжнародного, національного, обласного та районного значення.

Очікується, що у суботу, 5 січня, вночі сніг майже по всій території області припиниться. У наступні дні очікується подальше зниження температури до 15 градусів морозу вночі на високогір’ї та 10 градусів морозу в низовині.

Відтак, у зв’язку з ожеледицею та складними погодними умовами обласна державна адміністрація закликає водіїв бути особливо уважними на дорогах.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...