facebook

Переселенці з Донбасу заробляють грабунком і розбоєм

Протягом двох останніх років кількість злочинів в Україні рекордно зросла і відбувається це на фоні небувалого раніше розгулу криміналітету із Донбасу, однак влада закриває очі на такий стан речей тому, що не бажає порушувати політкоректність.

На сьогодні криміналізація суспільства підживлюється відразу декількома чинниками водночас, серед яких експерти відзначають “закон Савченко”, збільшення кількості переселенців Донбасу та значний ріст нелегальної зброї на руках в українців. Однак найнебезпечніший прошарок становлять вимушені переселенці, частина з яких не змогли належно адаптуватися до нових умов життя або не захотіли цього робити.

“Очевидно, що не всі ці люди змогли нормально прилаштуватися на новому місці, особливо в умовах, коли держава якщо не кинула їх напризволяще, то принаймні допомагає дуже умовно. Тому не дивно, що чимало з них вимушено чи невимушено стають на злочинний шлях і починають добувати собі гроші, вчиняючи правопорушення”, – йдеться у статті “Нова доба криміналу” видання tyzhden.ua.

У виданні відзначають, що сьогодні українці скотилися до часів “лихих 90-их”, коли питання вирішувались зброєю та силою, тому слід негайно боротися із новими викликами. Зробити це можливо, якщо поставити на облік рух нелегальної зброї в Україні та якнайшвидше завершити реформування поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що тимчасові переселенці з Донбасу повинні повернуться в залишені нимиміста і села для голосування на виборах.

3_536

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

джерело http://znaj.ua/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...