facebook

Це все фейк! Семенченко різко відповів Геращенко, назріває новий конфлікт

Нардеп від “Самопомочі” Семен Семенченко у Facebook 4 січня написав, що заяви про спробу його затримання у Грузії і демонстрацію поліцейським дипломатичного паспорта – фейк.

 

 

3 січня перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко заявила, що Семенченко у Грузії незаконно використав дипломатичний паспорт, оскільки його можна показувати тільки в офіційних відрядженнях, а не у приватних поїздках. Політик опублікувала відповідь голови парламенту Андрія Парубія на її запит щодо поїздки Семенченка, де гйдеться, що депутат не інформував про неї секретаріат Верховної Ради, а парламент не спрямовував його у відрядження до Грузії.

“Не варто поліцейським у європейських столицях чи інших містах тикати в ніс український дипломатичний паспорт, це незаконно і нечесно”, – написала вона.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Усі “тикання дипломатичним паспортом в обличчя поліцейських”, мої міфічні “затримання у Грузії”, міфічні “втечі з киданням побратимів” – фейк. Такий же фейк, як і ті, хто це поширює”, – заявив Семенченко.

Він повідомив, що перебував у Грузії як офіційний спостерігач на президентських виборах і в наказі Центральної виборчої комісії Грузії його вказано під №17.

Також, за словами Семенченко, він не використовує бюджетних коштів для фінансування своїх поїздок.

“Ніколи не заявляв, що у відрядження у Грузію мене відправляв Парубій… Закон про статус народного депутата не передбачає такого начальника для мене, як голова Верховної Ради. Депутат незалежний у своїй діяльності від Геращенок, Порошенок і підзвітний лише народу України. Не плутати із “совком”, будь ласка”, – додав політик.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...