facebook

У мережі показали фото програміста, який забив молотком всю сім’ю

ЗМІ опублікували фото вбивці чотирьох членів своєї сім’ї з Вінниці. Нагадаємо, криваву розправу чоловік влаштував 31 грудня. Головним підозрюваним у трагедії виявився молодий 30-річний програміст з Вінниці Анатолій Малець, пише Обозреватель.

За даними джерела в національній поліції, Анатолій, перед тим як зателефонувати в швидку допомогу, два години гуляв містом. У цей час викинув молоток, яким забив свою 63-річну матір Валентину, 30-річну колишню дружину Надію і двох рідних дітей – 8-річного Дениса та трирічну Світлану.

Кум сім’ї повідомив, що Анатолій і Надія жили разом з 19 років. Але три роки тому, після народження молодшої дитини, розійшлися. Жінка добре ладила зі свекрухою і залишилася жити з нею. “У нього з’явилася жінка, вона теж живе у Вінниці, у них там народилася дитина. Але Анатолій до останнього часу жив тут, у квартирі. У його матері була онкологія 4-ї стадії, вона схудла за останній час на 20 кг. Анатолій сам говорив: поки мама живе, я буду тут”, – розповів ЗМІ шокований родич.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...