facebook

Він кликав маму і плакав два дні. На Закарпатті медсестра розповіла про підкинутого хлопчика

Звістка про підкинуте у під’їзді багатоповерхівки в Хусті немовля швидко набула широкого резонансу і про малюка заговорили у всій області. Волонтери почали збирати допомогу і звозити її до пологового будинку, куди помістили хлопчика, а багато закарпатських родин зголосилися його всиновити. Тож газета «Неділя Закарпатські новини» також вирушила до Хуста знайомитися з Мартіном. Саме так назвали дитину ті, хто знайшов її.

 

 

Медсестра Ельвіра ГУШКА працює у пологовому більше 35 років, каже. Відколи відкрився етап для недоношених немовлят. У неї самої троє дітей, має вже й онуків. Каже, що одного з них також звати Мартіном.

«Його люблю не лише я, а весь колектив. У нас працює 5 медсестер і дві молодші медсестри, – наголошує вона. Ви не уявляєте. Як він плакав перші два дні. Він чекав на маму. Він кликав її. Це природно для немовлят. Тепер, нарешті. Видно зрозумів, що чекати на неї марно, став більш спокійним, більше спить, набирає вагу, їсть добре. Дитина здорова і добре розвивається. Він пробуде в нас може місяць, може два, поки визначиться його подальша доля. Сама я дуже мрію, аби ця крихітка потрапила до люблячої родини і щоб хлопчик був щасливим».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Жінка також стверджує, що до Мартіна постійно приходять волонтери. Люди приносять йому памперси, засоби для гігієни, одяг, іграшки, ковдри. Багато хто хоче забрати його собі, але після прояснень люди розуміють, що процедура довга і складна.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...