facebook

На Стрільців чекає любовна ідилія, а Водоліїв – фінансовий успіх: детальний гороскоп на 2019 рік

Наступний рік буде успішним для всіх знаків Зодіаку. В цьому переконаний двічі переможець “Битви екстрасенсів” та експерт проекту “Слідство ведуть екстрасенси” Хаял Алекперов. Він переконаний, що треба лише навчитися прислухатися до себе і думок експертів.

 

Наполегливість ОВНІВ допоможе їм у 2019 році домагатися успіху. Завдяки вмінню не здаватися і не опускати руки перед труднощами вони отримають безліч нових можливостей у професійній сфері. В особистих стосунках все може бути не так просто.

ТІЛЬЦЯМ в 2019 році доведеться розраховувати тільки на власні сили. Особливо у фінансових питаннях. У коханні вас чекає чимало авантюр, несподіваних знайомств і приємних зустрічей. Сімейним Тельцям слід приділити більше уваги вихованню дітей і частіше обговорювати цю тему з партнером.

Втому і дратівливість БЛИЗНЮКІВ від 2018 року можуть вилитися в проблеми зі здоров’ям. Щоб цього уникнути, намагайтеся вже з початку року більше відпочивати і розслаблятися — приділяти час хобі, здорового сну і приємним посиденьок з друзями. Це — найкраща інвестиція у ваше здоров’я. Середина року — вдалий час для вирішення фінансових питань. Багато Близнюки дозволять собі покупки, про які давно мріяли.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

РАКИ зможуть знайти вигоду для себе у багатьох життєвих ситуаціях. І навіть дрібні фінансові невдачі і кар’єрні промахи в результаті обернуться для них користю. Але ось в сфері особистих взаємин рік може виявитися непростим для сімейних Раків. Не замовчуйте проблеми і частіше говоріть по душам з партнером.

ЛЬВІВ чекає успішний рік. Вони можуть відкрити в собі нові таланти і реалізувати себе в новій справі. Однак не виключені розчарування в людях. Намагайтеся розібратися в ситуації і не оцінювати співрозмовника по першому враженню.

ДІВ очікує рік роботи над собою і духовного самовдосконалення. Зможуть відважитися на серйозні зміни. Самотні Діви зможуть знайти своє кохання, романтичних пригод в прийдешньому році буде з лишком.

ВАГИ чекає просування по кар’єрних сходах. Навіть мінімальні зусилля приведуть до успіху. В середині зірки радять Терезам особливу увагу приділити здоров’ю — можливі загострення хронічних захворювань. А тому від гастрономічних експериментів і строгих дієт краще відмовитися. В особистому житті одиноким зірки обіцяють Терезам позитивні зміни.

СКОРПІОНИ в 2019 зможуть реалізувати давні плани. Знайдуть час для хобі і будуть розвиватися в цьому напрямку. Можливо початок нових прекрасних відносин. Головне – не картати себе і менше займатися самокопанням, особливо відносно кар’єри.

СТРІЛЬЦЯМ в 2019 варто уникати надмірних витрат, особливо якщо мова йде про питаннях побуту. В любові у вас настає ідилія у відносинах з партнером. Використовуйте час, щоб стати ближче один до одного.

КОЗЕРОГІВ 2019 рік буде дуже яскравим і насиченим. Нові знайомства і спонтанні подорожі — далеко не всі приємні сюрпризи, які приготував вам наступаючий рік. Але у відносинах з фінансами варто бути максимально пильними.

ВОДОЛІЇ в 2019 зможуть піднятися по кар’єрних сходах і легко завоювати прихильність керівництва і оточуючих. Однак робота не повинна заважати вашому спілкуванню з близькими людьми, які будуть потребувати вашої допомоги і моральної підтримки.

РИБАМ рік приготував безліч приємних сюрпризів. Представники цього знаку часто будуть опинятися в потрібний час у потрібному місці, завдяки чому зможуть серйозно просунутися у всіх своїх починаннях. В особистій сфері у самотніх Риб з’явиться можливість закласти фундамент нових відносин. Намагайтеся частіше виходити у світ і будьте більш відкритими.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...