facebook

Фура протаранила придорожнє кафе на Хмельниччині, троє загиблих

На Хмельниччині поліція розслідує обставини ДТП, у якій три людини загинули і дві травмувалися.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Хмельницької області.
“На Хмельниччині працівники поліції з‘ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю вантажівки «DAF», під час якої три людини загинули і ще двоє важко травмувалися. Аварія сталася в ніч з 29 на 30 грудня на перехресті неподалік села Давидківці Хмельницького району”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вантажівка під керуванням 38-річного хмельничанина рухалася з Одеси у напрямку Хмельницького. На перехресті транспортний засіб з невстановлених поки що причин з’їхав з дороги на узбіччя та врізався у недіюче кафе. У кабіні автомобіля на той момент було п’ятеро людей – водій і четверо пасажирів. Троє з них – водій і двоє чоловіків 1990 та 1994 років народження – загинули на місці події. Ще двоє чоловіків, 1982 та 1994 р.н., госпіталізовані до обласної лікарні.
Наразі за фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрите кримінальне провадження за ч.3 статті 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...