facebook

Не виходячи з-за комп’ютера: як перевірити свій страховий стаж та офіційну зарплату онлайн

До пенсії потрібно готуватися заздалегідь. А оскільки розмір пенсії безпосередньо залежить саме від страхового стажу та відрахувань з зарплати, перевірити, чи не обманював вас роботодавець всі ці роки, просто необхідно. Про те, що потрібно зробити, щоб, не виходячи з дому, перевірити свої дані в Пенсійному фонді розповів Інформатор.

 

 

Для початку необхідно оформити електронний цифровий підпис через портал одного з Акредитованих центрів отримання ключів. Інакше доведеться сходити до Пенсійного фонду ногами, щоб подати заяву на онлайн перегляд своїх же даних. Після перевірки заяви і ваших даних у Пенсійному фонді вам дадуть реєстраційний код, який потім потрібно буде ввести при реєстрації на сайті. Вводити реєстраційний код потрібно один раз – потім ви зможете переглядати свої дані скільки захочете.

І все ж набагато зручніше, не встаючи з-за комп’ютера, отримати цифровий підпис, наприклад, у ПриватБанку. Як це зробити, можна подивитися тут. Якщо ваш браузер – Оpera, доведеться встановити спеціальне розширення (там є підказки), а після оновити сторінку. Які ще існують центри отримання ключів? Їх список можна побачити у вкладці «вхід» на сайті Пенсійного Фонду. Крім ПриватБанку отримати електронний підпис можна в «УкрСиббанку».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...