facebook

Батько викинув дитину на вулицю, прикинувшись її рятівником: подробиці звірства

Батьків дівчинки, яку викинули в сміттєвий контейнер на мороз, встановлювали за допомогою експертизи. Інцидент трапився в одному з міст Калузької області в Росії.

Так, повідомлялося, що 17 грудня 18-річний молодий чоловік, який проходив повз смітники, знайшов там дитину.

Слідчим у даній справі була призначена генетична експертиза. До цього у дитини і молодої людини були взяті біологічні зразки.

Результати експертизи, які стали відомі 22 грудня, показали, що молода людина і є батьком новонародженої дівчинки.

З’ясувалося, що хлопець жив з 22-річною дівчиною, яка 17 грудня народила дитину в домашніх умовах, батько сам прийняв у неї пологи.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Через деякий час хлопець викликав швидку допомогу. Сам же він загорнув дівчинку в пелюшку, вийшов з неї на вулицю і передав медикам.

Потім він давав поліцейським свідчення, нібито знайшов дитину в сміттєвому контейнері.

Співробітники поліції же почали пошук батьків.

«Було вивчено близько 20 записів камер відеоспостереження, встановлених на підходах до місця події, здійснювався поквартирний обхід громадян, досліджувався ряд вилучених речових доказів. В поле зору підозрюваних потрапили кілька жінок і чоловіків, які могли бути причетні до даного факту. Відпрацьовувалося одночасно кілька версій», – уточнили в прес-службі УМВС Калузької області.

Увечері 21 грудня двоє «батьків» були доставлені в правоохоронні органи, де розповіли, як все відбувалося. При цьому батько підкреслював, що дитину на землі не залишав, дівчинка з моменту виходу з будинку знаходилася у нього на руках.

Оцінка дій підозрюваних буде дана в ході розслідування. Також раніше було порушено кримінальну справу за статтею «Замах на вбивство матір’ю новонародженої дитини».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...