facebook

“Майже осліп”: трагічні деталі про українського в’язня Кремля

Сьогодні має відбутися чергове судове засідання у справі політичного в’язня Кремля Павла Гриба. Відомо, що засідання перенесли з 12 грудня, тоді бранцю стало зле у залі суду.

 

Також відомо, що перед попереднім засіданням – протягом кількох днів Павло Гриб скаржився на сильний біль в животі і нудоту, але за його словами у СІЗО йому тільки видали невизначену купу таблеток, від яких ув’язненому стало зле.

Тоді швидку довелось викликати до суду. Медики констатували:

«У хлопця є підозра на інфекційне захворювання – гострий ентероколіт, або ж це загострення хронічної виразкової хвороби, а тому його необхідно обстежити».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Але, як повідомляла в Facebook правозахисниця Євгенія Закревська, станом до 18 грудня ніяких обстежень хлопцеві так і не зробили.

Нагадаємо, нещодавно батько Павла Ігор Гриб опублікував висновок українського лікаря Василя Притули щодо стану здоров’я сина – справи погані – хлопець сліпне.

Для призначення правильного лікування хлопцеві необхідно, їхати в столицю РФ, тому як в Ростові немає відповідних фахівців щоб надати кваліфіковане лікування.

Про це в ефірі одного з українських телеканалів повідомив батько політв’язня Павла – Ігор Гриб:

“4 грудня дружина домоглася того, щоб сина обстежили в російському медичному центрі. Були проведені всі необхідні обстеження. Тепер на підставі російських результатів український лікар, професор Притула, дав висновок. З цього висновку видно, що хвороба у Павла прогресує. Початковий етап цирозу печінки і цілий букет хвороб. тобто, якщо далі нічого не робити, ні лікування ніякого, яке необхідно робити, кінець… Я не хочу в ефірі озвучувати, який кінець може бути “, – сказав батько політв’язня.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...