facebook

Українці виграли медалі першого в історії командного чемпіонату світу зі спортивної ходьби

Збірна України у складі Ігоря Главана, Івана Банзерука, Сергія Будзи, Мар’яна Закальницького й Андрія Гречковського виграла срібні медалі першого в історії командного чемпіонату світу зі спортивної ходьби на дистанції 50 км. В індивідуальному заліку Ігор Главан став бронзовим призером. Змагання 7-8 травня приймав Рим (Італія).

FLAU_logo_new

Главан подолав дистанцію за 3:44.02 год. У вісімці найсильніших фінішував також Іван Банзерук. Він сьомий (3:51.57). Сергій Будза був 18-м, Мар’ян Закальницький 29-м. Андрія Гречковського дискваліфікували.

На дистанції 20 км чоловіча збірна України у командному заліку стала п’ятою. Найкращим з українців тут був Руслан Дмитренко. Він дев’ятий. Жіноча команда  посіла сьоме місце, а найшвидшою серед наших спортсменок стала Інна Кашина (19-та).

Команди U20 змагалися зі спортивної ходьби на 10 км. Українки були 14-ми, а чоловіки посіли десяте місце. Найкращий з них, Едуард Забуженко, з особистим рекордом (42.58 хв) замкнув 20-ку найсильніших.

Саме за підсумками командного чемпіонату світу зі спортивної ходьби і буде визначено склад збірної України для участі в Олімпійських іграх.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Джерело – http://biznesoblast.com/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...