facebook

У Чернігові пенсіонер стріляв із вікна по дітях

До журналістів звернулися перелякані люди, які живуть в одному будинку із 70-річним стрільцем на проспекті Перемоги, 40. Він уже вбив декілька собак, тепер цілиться по дитячих візочках.

 

 

Пенсіонер час від часу дістає зброю та стріляє з вікна. Потім запевняє, що то були звичайні петарди. Сусіди не знаходили ані гільзи, ані шматки від петард. Лише коли знайшли у своєму дворі тіло вбитого песика, все стало зрозуміло. Розмовляти з «ворошилівським стрільцем» сам-на-сам сусіди не хочуть.

Бояться пострілу в притул. Днями ситуація повторилася.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

— Нам вдалося дізнатися, що на ім’я цієї людини зброя не зареєстрована. Окрім того, що він нелегально зберігає її удома, так ще і стріляє в бік дитячих візків посеред білого дня! Жінки, які той час гуляли з малечею, схопили дітей та заховалися по домівках. Тепер на вулицю бояться виходити… — розповіла на умовах анонімності сусідка, яка стала свідком інциденту. За словами сусідів, дружина чоловіка працює в пенсійному фонді.

Люди подзвонили їй, чекаючи на адекватну реакцію. Утім, жінка стала на захист свого чоловіка. Найцікавіше в цій ситуації, що у дружини стрільця теж є маленькі онуки. — Як вибухають петарди ми знаємо. У нас тут багато дітей живе… Це не петарди були, а зброя! Невже декілька 7-місячних сонних дітей у візочках так роздратували діда з другого поверху? Можливо, у нього є психологічні порушення, — припускає інша сусідка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...